​​​Velkommen til MEF sitt system for KS/HMS

Du har nå kommet til innlogging siden for MEF sitt system for KS/HMS. Systemet er spesialutviklet for MEFs medlemsbedrifter og er et ledd i MEF sin satsing på kvalitet/HMS i anleggsbransjen. Systemet blir løpende oppdatert i tråd med de endringer og krav som bransjen arbeider under.

Alle MEF sine medlemsbedrifter kan benytte seg av KS/HMS-systemet. Den enkelte bedrift må tilpasse innholdet i dokumentene til sitt behov. Kontakt MEF for å bli registrert som kunde/bruker av systemet (se www.mef.no). 

​Det foretas vedlikehold av systemet hver torsdag kl. 21.00. Dette kan medføre nedetid eller ustabilitet en li​ten periode avhengig av vedlikeholdets omfang.

​​Logg inn finner du øverst til høyre i skjermbildet.

 

​​​dRIFTSMELDING

Oppdatert app er tilgjengelig i Appstore. Denne inneholder retting av diverse feil som oppsto i kjølevannet av ny IOS 11.

Videre ble systemet oppdatert den 15.10.2017 der det er lagt tilrette for mer brukerstyrt tilgangsstyring. Dvs ansvarlig/stedfortreder i bedriften kan lage egendefinerte tilgangsnivåer eller redigere eksisterende.


Tips og triks

​​​-​ Hvordan få skjemamotoren til å fungere i Windows 7? se veiledning.
- Hvordan få åpnet Word-dokumenter i Office 2010 hvis feilmeldingen "Kan ikke åpnes fordi det er problemer med innholdet" dukker opp? se veiledning