​​​Velkommen til MEF sitt system for KS/HMS

Du har nå kommet til innlogging siden for MEF sitt system for KS/HMS. Systemet er spesialutviklet for MEFs medlemsbedrifter og er et ledd i MEF sin satsing på kvalitet/HMS i anleggsbransjen. Systemet blir løpende oppdatert i tråd med de endringer og krav som bransjen arbeider under.

Alle MEF sine medlemsbedrifter kan benytte seg av KS/HMS-systemet. Den enkelte bedrift må tilpasse innholdet i dokumentene til sitt behov. Kontakt MEF for å bli registrert som kunde/bruker av systemet (se www.mef.no). 

​Det foretas vedlikehold av systemet hver torsdag kl. 21.00. Dette kan medføre nedetid eller ustabilitet en li​ten periode avhengig av vedlikeholdets omfang.

​​Logg inn finner du øverst til høyre i skjermbildet.

 

​​​dRIFTSMELDING

Onsdag 7. september ble systemet oppdatert. Hoveddelen var forbedring av app og disse er tilgjengelig for oppdatering/nedlasting fra Microsoft, Google og Apple.. 

En av oppgraderingene som ble foretatt er i forhold til statistikkfunksjonaliteten og for de som har laget egendefinerte grafer kan det være at disse blir overskrevet. Hvis så er tilfelle, ta kontakt på ks-support@mef.no så vil våre teknikere bistå med å gjenopprette grafene.

Tips og triks

​​​-​ Hvordan få skjemamotoren til å fungere i Windows 7? se veiledning.
- Hvordan få åpnet Word-dokumenter i Office 2010 hvis feilmeldingen "Kan ikke åpnes fordi det er problemer med innholdet" dukker opp? se veiledning